Samsung Galaxy Tab 7.7 P6800

Автор:

Таблет Samsung Galaxy Tab 7.7"Новият таблет Samsung Galaxy Tab 7.7 впечатлява със своите характеристики и възможности. Той е компактен и удобен за работа или забавление.

 • Super AMOLED Plus дисплей

Galaxy Tab 7.7″ е първият таблет, който използва Samsung Super AMOLED Plus технология на екрана за да се постигнат брилянтни и ярки цветове. Тази технология в момента предлага най-доброто като съотношение на гамата цветове, контраст, острота на границите и бързина, което позволява да се постигне чисто и ясно изображение. Независимо от ъгъла, под който се гледа цветовете са живи и контрастни защото WXGA дисплеят има най-високата пикселова резолюция (1280 x 800) между таблетите. Размерът на диагоналът на екрана е 7,67 инча/ 19.5 см. Таблетът разполага с 4-ри странна ротация.

 • Компактни размери

Таблетът Galaxy Tab 7.7″ P6800 е един от най-тънките таблети  с дибелина само 7.89 см и тежи едва 340 грама. С размери – ширина 13.3 см и височина 19.7 см – той е изключително удобен за хващане и се побира в по-голям джоб на палто или сако. Таблетът е значително по-удобен за използване когато сте в движение и трябва да използвате интернет „на крак“.

 • Мощен 1.4 GH процесор

Galaxy Tab разполага в момента с най-мощния процесор от всички таблети на Samsung а именно двуядрен 1.4GHz процесор, който позволява мултитаскинг, бързо стартиране и зареждане на уеб страници. Таблетът има вградена 1 GB RAM.

 • Свързване чрез 3G и WiFi

Може да свържете Galaxy Tab 7.7″ с интернет чрез бърза HSPA със скорост до 21 Mps или чрез WiFi. Специалната нова WiFi канална технология позволява приблизително два пъти по-бързо пренасяне на данни.

 • Андроид 3.2 Honeycomb

Honeycomb позволява лесно преоразмеряване на прозореца ако уеб страниците са правени за екрани с по-малък размер както и директно зареждане на медия файлове от MicroSD картата.

 • Провеждане на разговор

Едва ли е най-важната функция за един таблет но може да проведете разговор със Samsung Galaxy Tab като се използва Receiver Mode – режим който позволява да говорите на обществено място без хората наоколо да чуват. По този начин таблетът може да се използва като мобилен телефон без да е необходимо хендсфри.

 • Приложения на Google

Лесно се използват всички приложения на Google като Android Market™, Google Talk™, Gmail™, Google Calendar™, YouTube™, Google Maps™, Google Latitude™, Google Places™ и Google Maps™ . Таблетът лесно се използва и за навигация.

 • Flash и Full HD плейър

Браузърът на Samsung Galaxy Tab 7.7 позволява да разглеждате медия чрез  Adobe® Flash® Player. Таблетът може да възпроизвежда HD видео и поддържа различни видове видео формати (MPEG4, H.263, H.264, WMV,
DivX).

 • Разширяване на паметта чрез MicroSD

За разлика от повечето таблети P6800 има MircoSD слот за допълнителна памет (до 32 GB). Предлага се в модификации с 16/ 32 и 64 GB вградена памет.

 • TouchWiz UX и Samsung Hubs

Възможност за индивидуализиране на началния екран като си осигурите бърз достъп до имейл, снимки, социални мрежи и предпочитани сайтове. Също така бързо се достига до често използвани приложения като календар, имейл и мемо. Таблетът има инсталирани Samsung Hubs, които включват Readers Hub (достъп до 2.3 милиона книги, 2000 вестника и 3000 списания над 49 езика), Social Hub (един интерфейс за социални мрежи, месинджъри и имейл), Music Hub (достъп до над 15 милиона) и Game Hub.

 •  2 камери

Samsung Galaxy Tab 7.7  има 3 мегапикселова камер на гърба, която заснема HD(720p) видео и разполага с автофокус и LED светкавица. Втората камера е 2 мекапиксела и е разположена на предния панел.

 • Издръжлива батерия

Таблетът е оборудван с издръжлива батерия, която подсигурява работа в режим готовност до 1500 часа(2G) / 1200 часа(3G), в режим на говорене до 49 часа(2G) / 27 чака(3G), в режим гледане на видео до 10 часа и режим слушане на музика до 50 часа.

Стартовата цена на Samsung Galaxy Tab 7.7″ е около 1000 лева. Може да закупите таблета с безплатна доставка и 24 месеца гаранция от buyLaptop.bg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Samsung Galaxy Tab 7.7 P6800, 7.5 out of 10 based on 4 ratings

Comments are closed.